Hundungdom

Är du mellan 6 och 25 år och intresserad av hundar?

Då är du varmt välkommen till oss på Nedansiljans Brukshundklubb! Du är välkommen med vilken hundras som helst, nybörjare eller rutinerad!

Vi är ett glatt gäng som tränar hund på måndagar mellan 18.00-19.00.
Antalet varierar, men ibland ändå upp till 20 tjejer mellan 10-20 år, med alla möjliga hundar allt från papillon till schäfer. Ja, det brukar inte vara någon kille med, men ni är även varmt välkomna.

Vi tränar allt möjligt som agility, tävlingslydnad, allmänlydnad m.m. Ibland går vi ut i skogen och tränar lite där och ibland är vi inne i klubbstugan och har lite teori. Men den viktigaste punkten och där vi lägger den mesta energin är kontaken mellan förare och hund, eftersom det är den viktigaste punkten i hundträning!

Vi har även andra aktivitet för oss också, 1 gång per termin försöker vi åka på studiebesök till olika ställen. Vi har bland annat varit på djursjukhuset i Falun, i Djurhuset på gymnasiet och åkt hem till en som vallar får med sina hundar.

Vi håller på under terminstid, dvs när skolan har lov har vi också lov. Det enda som stoppar oss brukar vara kylan, vi har en gräns på -15 grader. Men annars är det bra kläder som gäller :) Sommar som vinter…. Men är ni fundersamma är det bara att slå en pling…

 

Medlemskap i Svensk Hundungdom

Ett medlemsskap kostar 250 kr och är rullande, det är alltså giltigt i ett år från det att du betalar. Är man flera syskon betalar man 150 kr per syskon så länge de bor på samma adress. Om hur du blir medlem läser du på Svenska hundungdomens hemsida.

OBS! Man betalar alltså inte medlemskap till Nedansiljans BK utan till Svensk hundungdom.

När man är medlem i Svensk hundungdom kostar det 100 kr per termin att gå kurs hos oss.

Låter detta intressant? Kom och hälsa på hos oss nån måndag eller kontakta någon av oss ledare.

Läs mer och hundungdomen på www.shu.se

 

VÄLKOMNA ÖNSKAR ANITA!

 

Kontakt:

Anita Solin

Telefonnummer: 0248-15126, 0707-283828

E-mail: anita.solin@tele2.se